Thuis

JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop
Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop
Klantenoverzichten
Ja, ontvangen kijken de delen van Alan en zeer aardig! Enkel op doel. Dit is enkel wat het team voor hun vergadering nodig had. Dank u voor een groot gedaan werk

—— Dustin Berk

JUNYI-de vorm is een goede informatieverspreider, houden zij ons geïnformeerd altijd, zowel wanneer er goed nieuws is en wanneer er een uitdaging is die het aanpakken vergt. Ik houd altijd van bidirectionele mededeling en transparantie

—— Douglas Figgins

Ik verontschuldig me, ja aan kwamen de delen Vrijdag. Alles kijkt zeer fijn! Ik zie u de druk herwerkte, en nu het goed werkt. I beetje van vertraging, maar ik waardeer uw eerlijkheid en inspanningen om correcte delen te verzenden. Dat is zeer belangrijk en professioneel. Opnieuw, danken de zeer aardige delen, u voor het zijn onze partner!

—— Michael Perko

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

JUNYI heeft een QC programma gevestigd om ervoor te zorgen dat alle middelen het hoogste niveau van nauwkeurigheid blijven. Onze acties worden op de eisen van onze klant voor het product aan de grond gezet om hun specificaties en een op tijd levering te ontmoeten. Ons systeem staat voor vroege opsporing van mogelijke tekorten toe om noodzakelijke correctieve acties te bevorderen.

 

Alle exploitanten kunnen slechts beginnen om na het zijn te werken goed - opgeleid. Dan moeten zij regelmatig worden opgeleid om te blijven bijgewerkt op nieuwe technologie, en dan het te gebruiken in productie.
Door de geavanceerde processen CNC, EDM en w-EDM van de 5 ashoge snelheid, post zelf-controle, en toen de controle van het kwaliteitsin-process te gebruiken, zijn de vormen éénmalig die goed aan gecontroleerde nul & strikt kwaliteit machinaal worden bewerkt.

 

Wij zullen pogen om verbetering en achtervolging voor perfectie te houden om de uitstekende en beste dienst aan onze klanten aan te bieden.

Hoofdqc Procedure:
1. Document en Gegevenscontrole
2. Het ontwerp optimaliseert Controle
3. De Inspectie van de staalhardheid
4. Elektrodeninspectie
5. Kern en Holte de Inspectie van de Staalafmeting
6. De meting van de steekproefafmeting en materiaalcontrole

Certificaten
 • JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

  Standaard:ISO

  Aantal:91441900562566305

  Uitgiftedatum:2017-01-21

  Vervaldatum:2019-12-23

 • JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

  Standaard:Inspection Report

  Aantal:440400000302363

  Uitgiftedatum:2014-10-14

  Vervaldatum:2018-11-30

Contactgegevens
JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

Contactpersoon: Mrs. Kathy Hu

Tel.: 86-769-8979-2740

Fax: 86-0769-8187-2701

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)