Thuis Nieuws

Hoe te om een Kwaliteitsvorm te maken

Certificaat
Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop
Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop
Klantenoverzichten
Ja, ontvangen kijken de delen van Alan en zeer aardig! Enkel op doel. Dit is enkel wat het team voor hun vergadering nodig had. Dank u voor een groot gedaan werk

—— Dustin Berk

JUNYI-de vorm is een goede informatieverspreider, houden zij ons geïnformeerd altijd, zowel wanneer er goed nieuws is en wanneer er een uitdaging is die het aanpakken vergt. Ik houd altijd van bidirectionele mededeling en transparantie

—— Douglas Figgins

Ik verontschuldig me, ja aan kwamen de delen Vrijdag. Alles kijkt zeer fijn! Ik zie u de druk herwerkte, en nu het goed werkt. I beetje van vertraging, maar ik waardeer uw eerlijkheid en inspanningen om correcte delen te verzenden. Dat is zeer belangrijk en professioneel. Opnieuw, danken de zeer aardige delen, u voor het zijn onze partner!

—— Michael Perko

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om een Kwaliteitsvorm te maken
Hoe te om een Kwaliteitsvorm te maken

Hoe wij een vorm door van concept aan verzending nemen

Stap 1: De klant plaatst een orde met deelgegevens.
Het eerste stadium in de reis naar een gebeëindigde vorm begint wanneer wij de behoeften van onze cliënt bevestigen, en zij plaatsen een orde. Wij ontvangen dan de 2D/3D-deelgegevens, de grootte van de injectiemachine, deel materiële parameters etc., die ons zullen toestaan beginnen planning en ontwerp.
hoe te om een kwaliteitsvorm 1 te makenStap 2: Vorm-stroom en DFM-rapport
Daarna, zullen wij de analyse van de vormstroom, en volgens analyseresultaat, rapport het van DFM (Ontwerp voor Productie) creëren uitvoeren. Het het vormen proces wordt digitaal gesimuleerd om essentiële informatie te geven nodig voor het project. Dit wordt meegedeeld met klant om het voorstel van het vormontwerp te bepalen.
hoe te om een kwaliteitsvorm 2 te makenStap 3: Vorm het ontwerpen
In dit stadium, zullen onze vormontwerpers het ontwerp volgens het de analyse van de vormstroom en DFM-rapport voltooien. Het gedetailleerde ontwerp wordt dan voorgelegd aan klant voor bevestiging.
hoe te om een kwaliteitsvorm 3 te makenStap 4: Vormvervaardiging en assemblage
Nadat wij de definitieve goedkeuring van de klant hebben, en het vormontwerp volledig wordt herzien en weg ondertekend, beginnen wij staal met het machinaal bewerken en delenassemblage. Dit is waar de vorm begint vorm te vergen.
hoe te om een kwaliteitsvorm 4 te makenStap 5: Vormproef
De vormproef is het belangrijkste proces in het inspecteren van de vorm productiekwaliteit. Wij onderzoeken volledig om het even welke vormkwesties en lossen hen dan bij onze installatie op, zal het verzekeren van de vorm volkomen op plaats bij de de injectieinstallatie van de klanten werken. Immetech wordt gewijd aan strenge kwaliteitscontroleprocedures, voor de best mogelijke resultaten.
hoe te om een kwaliteitsvorm 5 te makenStap 6: Vormoptimalisering
Volgens de vorm proefresultaten, zullen wij de vormverbetering dan het werk uitvoeren om prestaties te optimaliseren en om het even welke problemen te verbeteren. Normaal zullen wij de vorm hebben die 1-3 keer wordt getest om te verzekeren het eindresultaat volledig aan de eisen van onze klant voldoet.
hoe te om een kwaliteitsvorm 6 te maken

hoe te om een kwaliteitsvorm 7 te makenOm te weten te komen hoe wij u met uw het vormen en het bewerken behoeften kunnen helpen, krijg in aanraking.

Bartijd : 2018-11-13 15:32:33 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

Contactpersoon: Mrs. Kathy Hu

Tel.: 86-769-8979-2740

Fax: 86-0769-8187-2701

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)