Thuis

JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop
Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop
Klantenoverzichten
Ja, ontvangen kijken de delen van Alan en zeer aardig! Enkel op doel. Dit is enkel wat het team voor hun vergadering nodig had. Dank u voor een groot gedaan werk

—— Dustin Berk

JUNYI-de vorm is een goede informatieverspreider, houden zij ons geïnformeerd altijd, zowel wanneer er goed nieuws is en wanneer er een uitdaging is die het aanpakken vergt. Ik houd altijd van bidirectionele mededeling en transparantie

—— Douglas Figgins

Ik verontschuldig me, ja aan kwamen de delen Vrijdag. Alles kijkt zeer fijn! Ik zie u de druk herwerkte, en nu het goed werkt. I beetje van vertraging, maar ik waardeer uw eerlijkheid en inspanningen om correcte delen te verzenden. Dat is zeer belangrijk en professioneel. Opnieuw, danken de zeer aardige delen, u voor het zijn onze partner!

—— Michael Perko

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Afgietselwinkel

   

  JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTDJUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

 • OEM / ODM

  OEM en ODM worden goedgekeurd

   

  1. Zoekt u OEM/ODM-fabrikanten in deze industrie?

  2. Vereis iemand wie kan vervaardigen wat u en een douaneontwerp hebt wilt dat aan uw specificatie wordt gedrukt.

  Dan is onze OEM/ODM-dienst voor u!

   

  JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

   

 • R & D

  Ons R&D-Centrum voert een gezamenlijk het herzien systeem tussen vormdeskundigen en ontwerpers, met betrekking tot de Europese en Amerikaanse normen van het vormontwerp uit, om éénmalig ontwerpsucces te verzekeren.
  Momenteel, hebben wij meer dan 25 ingenieurs, die van vitaliteit en rijken in innovatiecapaciteit volledig zijn. Zij combineren hun rijke ervaring efficiënt op vormontwerp met moderne ontwerpmethodologieën. Het R&D-Centrum gebruikt UG, het stevige werk pro-E, AUTOCAD en MOLDFLOW MPI voor CAD/CAM/CAE. Wij kunnen primaire gegevens in de formaten van IGES ontvangen, STEP en x_t-. Wij kunnen klanten van volledige oplossingen van nieuw productontwikkeling aan hulpmiddel productie voorzien.

Contactgegevens
JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

Contactpersoon: Mrs. Kathy Hu

Tel.: 86-769-8979-2740

Fax: 86-0769-8187-2701

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)