Thuis

JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD

Bedrijfprofiel

Het Beperkte JunYimetaal & Plastic Vormco., zijn een uitvoerige onderneming in China. Gevestigd in 2010, biedt ons bedrijf de volledige dienst in techniek, snelle prototyping (CNC het machinaal bewerken, urethane & vacuümafgietsel), het snelle bewerken, vormontwerp & ontwikkeling, vorm het maken, het afgietsel van de douaneinjectie, matrijzenafgietsel en eenvoudige assemblage aan om uw aanvankelijk concept aan introductie op de markt te nemen. JUNYI is een ISO-bedrijf van de 9001:2015vorm dat in het gouden achterland van Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong van China wordt gevestigd. Het behandelt een gebied van meer dan 9.000 vierkante meters, binnen in bezit van verscheidene moderne workshops. JUNYI heeft een groep meer dan 200 werknemers met vitaliteit en rijke ervaring in technieken en beheer geaccumuleerd en ter sprake gebracht. Wij hebben samenwerking op lange termijn met onze cliënten gevestigd en verbeteren voortdurend hoogste kwaliteitsvormen en plastic delen aan onze cliënten geweest, die een dicht strategisch partnerschap vestigen om de tevredenheid en het succes van de klant, groeiend samen met klanten te houden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Stichting: in 2010

Arbeiders150 - 200

Certificaat: Ce; RoHS, ISO9001-2015
De landruimte van het bedrijf: bedragen aan 9000 m2
 
Wat wij: bedrijfswerkingsgebiedSnelle prototyping (CNC het machinaal bewerken, urethane & vacuümafgietsel), het snelle bewerken, vormontwerp & ontwikkeling, vorm het maken, Bladmetaal, het afgietsel van de douaneinjectie, matrijzenafgietsel en eenvoudige assemblage om uw aanvankelijk concept aan introductie op de markt te nemen.
JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD JUNYI METAL & PLASTIC MOLD CO., LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : JUNYI

Aantal werknemers : 400~500

Jaarlijkse omzet : 5M-12M

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop Van goede kwaliteit injectie het vormen delen voor verkoop